Blue Ivy na dražbe umenia

pridal kara 20.3.2018 o 23:32


19 tisíc sem, 19 tisíc tam. Však lóve máme, že, mamka? 

Ok, je to oficiálne. Beyoncé a celej jej famílii proste preplo. Donedávna som si ešte stále trocha myslela, že ide z ich strany len o šikovný marketing, ale v tomto momente už som presvedčená o tom, že títo ľudia naozaj veria tomu, že sú naozaj akási neoficiálna kráľovská rodina Ameriky. A ktovie či si vôbec uvedomujú to slovko neoficiálna. Cez víkend si vyrazili na Wearable Art Gala, ktoré organizovala Tina Knowlés. Pri akcii s takýmto názvom ešte extravagantnejšiu voľbu šiat celkom chápem, no Beyoncé sa zase obliekla ako nejaká skríženina kráľovnej sveta a bohyne plodnosti. A čo je horšie, už do toho zapája aj Blue Ivy.

Tej už z toho definitívne preplo tiež. Tá je v tom ale, narozdiel od jej rodičov, aspoň chúďa celkom nevinne. Súčasťou večera bola aj dražba umenia. Blue sa zrejme strašne zapáčila mozaika Sidneyho Poitiera od Tiffanie Anderson, a tak neváhala ani chvíľu, a keď vyvolávali cenu 17 tisíc dolárov, dvihla svoju ceduľku. Prečo vôbec nejakú v rukách mala, keď má 6, netuším. Bey a Jay z toho mali strašnú zábavu a Jay jej ešte dvíhal ruku vyššie. Keďže niekto ďalší ponúkol 18 tisíc, Blue neváhala a ponúkla 19. Devätnásť. Tísíc. Dolárov. Doboha. Jej denný limit na umenie je asi len skromných 20 litrov, takže keď ich ponúkol Tyler Perry, Blue už jeho ponuku neprevýšila. Doma sa neskôr určite aspoň párkrát hodila o zem kvôli tomu, že jej tento obraz nebude môcť zdobiť jednu z jej detských izieb. Keď sa tak pozerám na týchto ľudí, normálne mám chuť pohladiť a objať Kim Kardashian.

tento obraz učaroval skromnej Blue

Twitter opäť nesklamal







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk