Megan Fox a médium

pridal kara 22.3.2018 o 19:53


Megan si nechala vyveštiť.

To, že je Megan trocha uletená akýmsi ezoterickým smerom, už vieme dávno. Proti gustu žiaden dišputát. Keď čítala Jimmymu Kimmelovi z ruky, tak to ešte bolo milé a úsmevné, no voči každému, kto sa rozhodne zúčastniť sa natáčania tejto šou, automaticky strácam aspoň kúsok rešpektu. A to už v tomto momente začína byť celkom dlhý zoznam celebrít. Najnovšie sa na to podujala aj Megan.

Médium Tyler Henry, ktorý celebritám veští v jeho šou Hollywood Medium, teda vyveštil čosi aj jej. Spojil sa s duchmi alebo čo ja viem akými bytosťami, aby jej povedal, že cíti jej babku, ktorá zomrela na rakovinu, a že to bola silná žena. Ďalej jej povedal aj to, že jej mama, ktorá sa rozišla s partnerom, má pred sebou veľkú zmenu a možno sa aj presťahuje. Reč ale prišla aj na jej manžela, keď Tyler povedal, že bytosti mu hovoria slovo green dokola, a spýtal sa jej, či jej toto slovo niečo hovorí. Megan odpovedala, že je to priezvisko jej manžela. Tyler teda pokračoval, že mu bytosti hovoria o posledných dvoch rokoch a že tam cíti nejaké zotavenie. Z tohto si Megan vzala, že teraz je čas, aby sa emocionálne zahojila, spojila sa sama so sebou, uprednostnila deti, aby boli v poriadku hlavne tie, a že niekedy v budúcnosti príde aj láska.

Dajte mi niekto pero, papier, prístup na internet a celebritu, a bude médium aj zo mňa. Hoci asi nie až také úspešné, lebo talent na bullshitovanie ľudí mi nejako chýba. Hádam nikto nemá problém vygoogliť si, že Megan sa pred dvoma rokmi chcela rozvádzať, no potom otehotnela a rozvod odvolala. Jej vyjadrenia ale tak trocha naznačujú, že s Brianom už spolu možno opäť nie sú. Vôbec by ma to neprekvapilo, pretože dieťa ešte žiaden rozpadajúci sa vzťah nezachránilo. Garnerka a Gwen by o tom určite vedeli rozprávať…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk