Nicole v Londýne

pridal kara 24.3.2018 o 14:01


Nicole Scherzinger na prestížnej akcoške.

Nicole si tento týždeň zaletela do Londýna, kde sa zúčastnila na akcii famózného Andrewa Lloyda Webbera pri príležitosti vydania jeho nového albumu plného najväčších hitov – Unmasked: The Platinum Collection. Na jednom z albumov sa nachádza aj pesnička Memory z muzikálu Cats priamo v podaní Nicole. Jej účasť bola teda celkom pochopiteľná.

Na sebe mala krémové šaty značky Cushnie et Ochs za takmer 1900 eur a vyzerala v nich super. Troška horšie to už bolo do tváre. Vyzeralo to totiž tak, akoby si dala dobre napichať líca. Schválne hovorím len vyzeralo, pretože to možno vôbec neurobila a je to asi len optický klam spôsobený tým desným rozjasňovačom. Všetky baby si na seba toho kydajú toľko, že sa lesknú jak konské gule. Človek aby sa bál vyjsť z domu bez slnečných okuliarov. Podobne ako pri kontúrovaní, ani tomuto trendu v líčení vôbec nerozumiem, ale musím priznať, že sa vždy výborne zabavím, keď vidím tie strieborné trblietavé čiary na nose a lícach. Nicole to našťastie neprehnala ani zďaleka tak ako mladé devy v uliciach, ale v istých uhloch blesky foťákov a odlesk rozjasňovača spôsobili to, že jej líca vyzerali… čudne. Čo myslíte vy, len líčenie a optický klam alebo si po perách dala napichať aj niečo ďalšie?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk