Svadba na spadnutie

pridal kara 25.3.2018 o 21:59


Courteney Cox sa bude vydávať.

Aj keď sú Courteney a Johnny McDaid od zrušenia zásnub v roku 2015 už opäť spolu dva roky, žiadne reči o obnovených zásnubách sa nešírili a vyzeralo to tak, že spolu viac-menej fungujú na diaľku a vyhovuje im to tak. Začiatkom mesiaca sa ale údajne obzerali po luxusnom dome v meste Derry v Severnom Írsku. Tento týždeň ale zase trávili v Malibu, kde ich aj Ignác načapal pri odchode z reštaurácie.

Napriek tomu to ale vyzerá tak, že domovina jej drahého Courteney učarovala, pretože podľa blízkeho zdroja tam čoskoro bude svadba. Tá by sa mala konať priamo na jej 54. narodeniny – 15. júna. Blízky zdroj povedal: „Rozhodli sa mať malý obrad v Írsku v miestnom kostole neďaleko domu, kde Johnny vyrastal, po ktorom bude nasledovať veľká oslava v LA v Courtinom dome v Malibu na pláži.“ Sympatické plány, sympatickí ľudia. Tak nech im to vydrží – tentokrát už navždy.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk