Rockeri v Disneylande

pridal kara 25.3.2018 o 22:57


Frances Bean Cobain a jej frajer v Disneylande.

Nikto nie je natoľko drsný, aby si nemohol užiť návštevu Disneylandu. A to dokonca ani dcéra Kurta Cobaina. O tej toho väčšinou veľa nevieme, no v posledných pár týždňoch má paparazzov tak v pätách, až mám podozrenie, že ich sama volá, pretože chystá nejaký projekt a toto je dobré PR. Znie to síce mierne paranoidne, ale takto to vo svete celebrít naozaj chodí.

Tento týždeň si aj spolu s frajerom Matthewom Cookom vyrazili do Anaheimu, kde sa zábavný park nachádza. Rockeri – nerockeri, kolotoče si užívali ako malé deti. Vždy, keď vidím takéto paparazzi fotky plné „civilistov“, zamýšľam sa nad tým, či je vôbec legálne ich publikovať. Ale asi hej, veď keď môžu fotiť celebrity, tak asi môžu fotiť hocikoho. Ale teda asi by som sa netešila, keby som si našetrila na výlet do Los Angeles a nakoniec skončila kvôli nejakej celebrite vycapená v Daily Maile tváriac sa ako idiot na nejakej momentke počas jazdy na horskej dráhe.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk