Megan predáva spoďáre

pridal kara 27.3.2018 o 20:02


V obchode Forever 21.

Hoci jej herecká kariéra nejako zvlášť neprekvitá, netreba mať obavy, Megan ešte nie je odkázaná na brigádku v predajniach s oblečením. Veď vždy sa ešte nájdu televízne stanice, ktoré jej zaplatia za to, že si nechá vyveštiť od média to, čo sa dočíta aj na internete. Ako zrejme viete, Megan je už nejaký ten piatok spolumajiteľkou značky spodného prádla Frederick’s of Hollywood, ktorú si najnovšie obyvatelia Ameriky môžu kúpiť aj v predajniach Forever 21. Megan na tomto zahájení predaja nechýbala a prišla tam v rifliach a čipkovanom bodyčku (či ako sa tomu nadáva).

A hoci to vo vyššie spomínanom rozhovore s médiom vyzeralo tak, že možno už s Brianom spolu nie sú, pre Us Weekly sa na tejto akcoške vyjadrila k tomu, prečo spolu občas zájdu na rande, aj keď sú manželia. „Je to dôležité, aby si človek zapamätal, prečo má rád toho človeka, s ktorým má deti. Keď máte okolo seba toľko ľudí, ktorí od vás niečo chcú /jej deti/, tak trocha zabudnete. Stanú sa z vás akýsi obchodní partneri a potom idete na rande a uvedomíte si, že vás ten človek priťahuje. Takže je to dôležité. Pokúsim sa robiť to častejšie. Nechodíme na rande často, ale na Valentína sme zašli na večeru do Nobu a bolo to príjemné.“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk