Návrhárka Eva Mendes

pridal kara 28.3.2018 o 21:56


Má novú kolekciu.

Eva Mendes má veľmi svojský štýl a ja, bohužiaľ, nemôžem povedať, že by sa mi ani trocha páčil. Zrejme sa ale nájde dosť ľudí, ktorým sa to páči, pretože Eva pokračuje v navrhovaní oblečenia a vonku má ďalšiu kolekciu v spolupráci s New York & Company. Celú kolekciu si môžete pozrieť tu. Šaty predáva za približne 80-90 dolárov, topy idú cca za 50, sukne približne 60-70. Čo ja viem, zdá sa mi to drahé. Ale to asi preto, že sa mi to ani trocha nepáči. Skrátka – ako taký drahý Bonprix alebo Quelle, či ako sa tie spamy vo forme katalógov v schránkach volali. Presne tak na mňa väčšina jej návrhov pôsobí.

Na promo fotky, na ktorých predvádza svoje oblečenie priamo ona, vybrali tuším tie najlepšie kúsky. Počas zahajovania predaja tento novej kolekcie porozprávala pre E!News aj o tom, ako vnímajú módu jej dve dcérky. Našťastie to ešte u nich doma vraj nie je žiadna téma, deti si obliekajú, čo chcú, a keď vraj chcú mať na sebe nejaký kostým, keď majú ísť s rodičmi na nákupy, tak Eva im to dovolí. Vraj jej nevadí ani to, ak nosia každú ponožku z iného páru. Existujú vôbec ešte ľudia, ktorí ich nosia inak? Ja tuším ani k väčšine ponožiek pár nemám. Eva vraj zvolila taktiku, že tieto boje svoje dcérky pokojne necháva vyhrať, skôr jej záleží na tom, aby ona vyhrala boj ohľadom jedenia brokolice.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk