Romantický nákup marišky

pridal kara 28.3.2018 o 11:20


Rande v podaní Leny Dunham.

Už v čase, keď som vám písala o tom, že si Lena nechala vybrať maternicu, internetom kolovali fotky s jej údajnou novou známosťou. Keďže ale fotky pôsobili tak, akoby sa jej náhodný okoloidúci tak možno opýtal koľko je hodín, neprikladala som tomu veľkú dôležitosť a myslela som si, že médiá zas preháňajú. Ale ubehol mesiac a Lena sa stále prechádza ulicami Hollywoodu s tým istým mužom, takže to vyzerá tak, že naozaj má nového frajera.

O tomto chlapíkovi zatiaľ nevieme nič. Iba to, že mu nevadí, keď sa na neho Lena vešia, že má rád sushi a nevadí mu mariška. Takže vlastne len to, čo vieme usúdiť z ich posledného rande. Cez víkend sa vybrali na večeru na sushi a potom si zašli do predajne s marihuanou. Večer teda zrejme zakončili uvoľnení a usmiati. Lena má zrejme predpis kvôli jej zdravotným problémom a bolestiam, ktoré jej teda zrejme ani napriek operácii neprešli.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk