Demi Lovato nevie, čo od dobroty

pridal WonderWoman 1.4.2018 o 15:45


Niekto to rád horúce.

Demi sa nám tuším trošku utrhla z reťaze slušnosti. Áno, tiež patrí k novodobému zástupu speváčok, ktoré koncertujú v zarezaných pičorezkách. Možno preto, aby vytiahli čo najvyššie tóny… ak samozrejme náhodou nespievajú na playback. Každopádne, Demi bola doteraz na pódiách celkom slušná. Doteraz…

V piatok večer vystupovala na Floride v rámci svojho Tell Me You Love Me turné a trošku sa so svojimi tanečníkmi a tanečníčkami odviazala. Ich choreografia bola dosť sexuálne ladená a dúfam, že vstup na tento koncert bol od 18 rokov. Tanečníci mali tváre v Deminom rozkroku a ona zas mala ruky na hrudníkoch svojich tanečníc. Vyzeralo to, že s jednou sa začnú aj vykusovať, no možno si to nechali do zákulisia. Každopádne, ani týmto erotickým predvádzaním sa Demi nepodarilo odpútať pozornosť od toho, že zase pribrala. Môžeme sa pripraviť na ďalšie rozhovory o chudnutí, o diétach a o tom, ako miluje svoje telo… Bla, bla bla.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk