Miley a zajac

pridal kara 31.3.2018 o 22:49


Miley Cyrus vám želá krásne veľkonočné sviatky.

Nuž, tento článok som chcela začať tak typicky sviatkovo, popýtať sa vás, ako sa v tejto sviatočný deň máte a ktoré tradície už máte za sebou. Bez hanby sa ale musím priznať, že ani po takmer hodinovom googlení nie som schopná prísť na to, čo sa v takúto nedeľu robí alebo jedáva. Aj jej prívlastok som si musela vygoogliť. Čo už, zhorím v pekle. Jediné, čo o Veľkej noci viem, je to, že ma počas základnej školy vždy v pondelok prišli obliať nejakí magori zo školy a pýtali za to peniaze a sladkosti. A možno by som si to ani nepamätala, ak by si to viac ako raz neodniesli moje obličky. A ešte to, že vo štvrtok sa jedáva špenát. Toľko moje napojenie na tradície.

Keďže ale veľká časť nášho obyvateľstva tieto sviatky slávi o čosi tradičnejšie ako ja (čiže aspoň nejako), tak som si povedala, že nejaká tá veľkonočná pikoška nesmie chýbať. Tak tu ju máte. Miley si Veľkú noc užíva vo veľkom štýle, hoci na naše pomery asi tiež netradičnom. Napríklad ale viem aspoň to, že v Amerike im z nejakých neznámych príčin veľkonočné vajíčka znáša obrovský zajac, a oni potom tieto vajíčka hľadajú kade tade. Miley Cyrus sa teda rozhodla v tomto štýle poňať svoje posledné fotenie. Fotky sú typicky mierne šialené a farebné, a ja rada vidím, že Miley zvláda byť svojská a mierne ujetá a popri tom ešte stále oblečená. Ďakujeme, Liam, máš to navždy u nás, nezabudneme.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk