Nedeľa v kostole

pridal kara 2.4.2018 o 19:09


Blake Shelton a Gwen Stefani ako jedna veľká šťastná rodinka.

Krásny štvordňový víkend sa nám blíži ku koncu a každý ho trávil po svojom. Niekto oddychovaním a neriešením toho, že sú nejaké sviatky, niekto sa nechal pekne veľkonočne vyšľahať po zadku od obrieho zajaca, a niekto o čosi tradičnejšie. Do tej poslednej skupiny sa radí aj Gwen Stefani. Tá sa včera spolu s Blakom a jej deťmi ohákla do sviatočného a vyrazili do kostola. V obleku bol aj jej najmladší syn Apollo, ktorý stále chodí s dudľom, aj keď už má štyri roky.

Vždy, keď vidím Gweniných synov, zamýšľam sa nad tým, ako je vôbec možné, že sa tak potatili. Všetci vyzerajú ako Gavinove zmenšeniny. A to nie je žiadna výhra, keďže Gavin si zaslúži ocenenie najslizkejšieho muža na tejto planéte. Ak ho ešte nemá, tak by som mu ho rada odovzdala ja. Ale radšej nie osobne, až taký nechutný mi je. Pevne verím, že čím budú chlapci starší, tým viac sa začnú podobať na mamu. Po návšteve kostola si všetci spoločne zašli na slávnostný obed k rodičom Gwen, ktorí bývajú neďaleko.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk