Ďalší rozchod

pridal kara 2.4.2018 o 18:44


Ruby Rose je opäť slobodná.

Ruby sa skrátka v láske nejako nedarí. Alebo ju možno každá jej frajerka rýchlo omrzí. Alebo sa s ňou možno nedá vydržať. Netuším, čo je za tým, ale jej troje zrušené zásnuby a nespočetné množstvo rozchodov hovorí samo za seba. Koncom roka 2016 si opäť začala so svojou bývalou frajerkou – speváčkou Jessicou Origliasso z kapely The Veronicas. Tieto dve spolu chodili už v roku 2008, potom boli údajne celé roky dobrými kamoškami, až sa do seba opäť zaľúbili. Pred rokom už hľadali aj spoločné bývanie a začiatkom roka sa spolu premávali v uliciach po Rubynej operácii, no teraz už je aj tejto veľkej láske koniec.

Ruby ich rozchod oznámila na svojich sociálnych sieťach, kam včera napísala: „Posledné dva roky som svoj život zdieľala s úžasným človekom. Kvôli tomu sa cítim veľmi požehnaná. Rozchody sú pre ľudí, ktorých sa týkajú, vždy náročné, no neostáva mi iné, než byť vďačná za všetko, čo sme spolu zažili. S ťažkým srdcom vám oznamujeme, že Jess a ja sme sa pred pár mesiacmi rozišli. Stále sa veľmi ľúbime a vždy ju budem podporovať a stáť za ňou.“ Vzhľadom na včerajší dátum ešte musela neskôr objasniť, že nejde iba o žart a že by nikdy nepoužila niečo takéto osobné na to, aby si z ľudí vystrelila.

bejvávalo

v roku 2008







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk