Bývalá manželka opäť prehovorila

pridal WonderWoman 4.4.2018 o 6:16


A z tých informácií vám príde zle.

Aspoň mne teda prišlo, to vám môžem povedať. Jeremy Meeks je totiž ešte väčší hajzel, ako som si myslela. Opustiť manželku s troma deťmi (z toho jedným spoločným) kvôli mladej milionárke je jedna vec. Ale to, ako sa zachoval neskôr… To je čisté svinstvo.

Jeho bývalá manželka nesie dosť ťažko novinku o tom, že Jeremy sa stane znovu otcom. A má na to aj dosť veľký dôvod. Čakala s ním totiž dieťa, no keď mu to oznámila, nemal absolútne žiadnu potrebu sa k tomu vyjadriť. Ignoroval to. Magazínu Mirror prezradila, že pár týždňov po ich rozchode sa dozvedela, že sú s Chloe v meste. Nechcela sa však o tom všetkom rozprávať pred ňou, tak mu napísala správu, že sa chce stretnúť a čakala. Ale žiadnej reakcie sa od neho nedočkala. Ten hajzel žiadnym spôsobom nereagoval na to, že (jeho v tej dobe ešte stále manželka) s ním čaká dieťa. O to však neskôr vďaka všetkému tomu stresu a emocionálnemu vypätiu prišla.

Ešte je dôležité spomenúť, kedy vlastne Melissa otehotnela. Došlo k tomu po tom, čo sa z médií dozvedela, že jej manžel ju verejne podvádza a po tom, čo jej povedal, že sa chce rozviesť. Len pár dní po tom všetkom prišiel k nim domov, pozrieť deti. Všetci si šli spoločne zaplávať, Melissa sa šla potom do domu osprchovať, Jeremy za ňou prišiel a hádajte čo? Spravil jej bábätko. Prisahal jej, že s Chloe nikdy nespal a že na druhý deň sa vráti späť domov. To síce dodržal, ale len aby si pobalil všetky veci, vyplnil rozvodové papiere a utekal za svojim novým (bohatým) šťastím. Chloe už vraj aj plánuje rýchlu svadbu v Miami, asi aby ešte nemala vo svadobných šatách veľké brucho. Fuj, je mi z nich oboch zle.

 

Bejvávalo

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk