Stretko po dvadsiatich rokoch

pridal kara 15.4.2018 o 20:55


Kim sa vybrala na stretko zo strednej školy.

Ako ten čas letí, ani som si neuvedomila, že našej Kimike už pomaly tiahne na štyridsiatku. Ale len pomaly, tento rok oslávi 38. narodeniny. Odkedy ukončila strednú školu už ubehlo 20 rokov a pri tejto príležitosti jej spolužiaci zorganizovali stretko. Sú asi celkom šikovní, nám sa totiž nepodarilo zorganizovať ani to po piatich rokov. Nejako sme na to všetci zabudli. Ale žily mi to veľmi netrhá, lebo takéto stretká nepatria k mojim obľúbeným.

Kim má ale na ne asi iný názor, keďže sa rozhodla zúčastniť sa aj napriek tomu, že je dnes z nej už veľká celebrita a že ich rodina momentálne zapĺňa bulvárne stránky ďalším škandálom. Spolužiaci ju zrejme spoznali aj napriek vylepšenému ksichtu, keďže sa s ňou veselo fotili. K hlave pripla príčesky, obliekla si čudesné košeľové šaty (ktoré ešte vzhľadom na to, do čoho je schopná sa zrichtovať, boli celkom fajn), doladila miniatúrnou kabeločkou, aké boli in, keď som ja chodila na základku (asi s Karolom po vrátení trendu malých slnečných okuliarov vracajú aj tento trend) a všetko to zakončila desivými gumenými priesvitnými lodičkami, ktoré vyhrávajú titul najohavnejších topánok pod slnkom.

Kim na strednej







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk