Panovníčka Beyoncé

pridal kara 15.4.2018 o 18:19


Ovládla Coachellu.

Festival Coachella, na ktorom je viac celebrít pod pódiom než na ňom, je už opäť v plnom prúde. Možno si ešte pamätáte, že Beyoncé tam mala vystupovať už minulý rok, no nakoniec jej tieto plány prekazilo tehotenstvo s dvojičkami. Jej sobotňajšie vystúpenie teda malo vynahradiť to minuloročné zrušené všetkým, ktorí sa na neho tešili. Bey opäť ukázala, že je asi naozaj presvedčená o tom, že je panovníčka tohto sveta, vzhľadom na odev a štýl, v akom svoj koncert započala.

Koncert trval dve hodiny a zostrih naj momentov nájdete dole vo videu. Začala s pesničkou Formation, zaznelo aj Drunk in Love, Run the World, ale aj Lose My Breath, Independent Woman a Say My Name, keďže sa na pódiu objavili aj Kelly a Michelle. Na pódiu nechýbal ani neverný Jay-Z, s ktorým si zaspievali Crazy in Love. A aj keď to má Bey v hlavičke ako človek asi trocha pomotané a myslí si, že je nejaká nesmrteľná bohyňa, bez hanby sa priznávam, že by som si takýto koncert veru kukla aj naživo.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk