Justin sa pobil na Coachelle

pridal WonderWoman 16.4.2018 o 21:52


Žeby s The Weekndom?

To by boloa kovbojka, čo? Sokovia v láske, momentálne už obaja bývalí frajeri Seleny Gomez, by sa na verejnosti pobili o jej lásku. Pred zrakmi tisícok ľudí by sa váľali v prachu a rozdávali si vzájomne krvavé údery. The Weeknd by rozbil Justinovu hnusnú tvár na kašu a ešte v ten deň by o tom napísal víťazoslávnu pesničku s názvom How I beat that bitch.

Ale netešte sa, nič také sa na tohtoročnej Coachelle (kde boli Justin aj The Weeknd) nekonalo. To len starý známy bitkár paparazzov Justin sa opäť do niekoho pustil. Tentokrát to bolo však hrdinské gesto a jeho motív bol správny. Bránil totiž ženu, ktorú jej bývalý držal pod krkom a odmietal pustiť. Keď to videl Justin, neváhal zakročiť, kričal na dotyčného, aby ženu pustil, no ten ho poslal do riti a tak mu Justin vrazil jednu po papuli a šmaril ho o stenu. Neskôr si veselo užíval párty a fotil sa s ľuďmi, ktorí možno o jeho hrdinskom čine ani nevedeli. Dobrá práca, Justin. Vážne.

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk