Najväčší oxymoron tohto roka

pridal kara 17.4.2018 o 4:26


Na mene dcéry Khloé Kardashian sa budem asi ešte veľmi dlho zabávať.

Khloé evidentne pár dní veľmi tvrdo rozmýšľala nad tým, čím by mohla zabávať internety, hlavne aby sa zabudlo na to, že ju jej frajer a otec jej dieťaťa podvádza a že zrejme nabúchal počas tehotenstva s ňou aj ďalšiu ženu. A podarilo sa jej to vymyslieť, to jej musím uznať. Včera večer oznámila meno svojej dcérky a ja som sa ešte doteraz neprestala smiať. Veď ako už len pomenujete dieťa, ktoré máte s neverným chlapom, čo podvádza na každom kroku? Pravda! Áno, najnovšia Kardashianka sa volá True Thompson. Sorry, Stormi, North, Saint, Chicago, vaše mená sú odteraz nezaujímavé.

Khloé tiež potvrdila, že dátum narodenia malej je 12. apríl a ak by vás to náhodou zaujímalo, mala 3090 gramov a 53 centimetrov. Fotku zatiaľ nemáme, ale podľa blízkych zdrojov je vraj krásna a má plnú hlavu čiernych vlasov. Kris na svojom twitteri vysvetlila aj to, odkiaľ toto meno vyhrabali – bolo to krstné meno jej dedka a stredné meno jej otca. Malá má len 5 dní, ale už investovali aj do jej instagramového účtu, na ktorý na Insta nalinkovala priamo Kris. Zatiaľ tam nie je žiaden príspevok ani profilovka, ale 125 tisíc followerov už sa našlo. A prečo si myslím, že do toho museli zainvestovať? Jej nick je totiž @true, a naozaj neverím tomu, že bol voľný, keďže aj značka oblečenia s rovnakým názvom má v nicku asi 20 podjebníkov, pretože všetky ostatné varianty boli obsadené. Aspoň dúfam, že dobre zaplatili.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk