DJ Avicii už je v hviezdnom nebi

pridal WonderWoman 20.4.2018 o 19:15


Zomrel vo veku 28 rokov.

Tak toto je veľmi smutná správa. Dnes poobede nás v Ománe opustil švédsky DJ, producent a umelec Avicii. Oficiálne vyhlásenie o jeho smrti poskytol médiám jeho právny zástupca a zároveň v mene zničenej rodiny požiadal o rešpektovanie ich súkromia a odmietol podať ďalšie vyhlásenia.

Príčina smrti len 28 ročného Tima Berglinga teda nie je známa. Pred pár rokmi mal však vážne zdravotné problémy – najskôr akútny zápal pankreasu a neskôr mu v roku 2014 vyoperovali žlčník a slepé črevo. Musel kvôli tomu zrušiť niekoľko vystúpení a v roku 2016 svojim fanúšikom prostredníctvom Facebooku oznámil, že ako Avicii so živými vystúpeniami končí, no hudbe sa bude venovať aj naďalej. Je veľmi smutné, že tak talentovaný hudobník zomrel tak mladý, no keď si pripomenieme jeho slová z rozhovoru pre Billboard magazín z roku 2016, tak si myslím, že si svoj život užil naplno.„Bola to bláznivá cesta. Začal som produkovať keď som mal 16. Na turné som začal chodiť v osemnástich. Od toho momentu som do toho skočil na 100%. Keď sa obzriem späť za mojim životom, hovorím si, : waw, to som spravil? Bolo to najlepšie obdobie môjho života, doslova. Vyžiadalo si to svoju daň – veľa stresu a úzkosti, ale bola to najlepšia jazda môjho života.“

 

 

 

 

 

 

 



Zaradené pod: Celebrity, novinky




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk