Paula Patton má nového frajera

pridal kara 21.4.2018 o 18:11


A vôbec jej nevadí, že je ženatý.

Zlý úsudok sa môže prejaviť rôznymi spôsobmi. Napríklad tak, že si ostriháte vlasy na krátko, keď sa vám to vôbec nehodí. Alebo tak, že keď ste nádherná ako tmavovláska, prefarbíte sa na odpornú žltú blond, ktorá vám (a vlastne nikomu) vôbec nepristane. A môže sa prejaviť aj tým, že si ako celebrita nabalíte necelebritného týpka (čuchám zlatokopa), ktorý je ženatý, po mesiaci už spolu bývate, do médií vyhlasujete, že ho ľúbite, a vodíte si ho na premiéry filmov.

Áno, asi vám došlo, že všetko z vyššie vymenovaného je momentálne aktuálne u Pauly Patton. Zachary Quittman je podľa jej slov jej prvým frajerom od rozvodu s Robinom. Spoznala ho na basketbalovom zápase svojho syna, sú spolu mesiac, už si ho k sebe nasťahovala, vodí ho na premiéry a v rozhovoroch mu otvorene vyznáva lásku. Ženy, fakt si dávajte pozor na peroxid, nerobí to dobrotu mozgovým bunkám. Týpek je totiž ženatý, so ženou vraj od seba neboli (teraz už očividne sú) a ešte si ani nestihol z ich spoločného domu vysťahovať veci. Super výber, Paula. Fakt.

p.s.: Ten otrasný účes má asi úplne naozaj z vlastnej vôle a nie kvôli filmu. Na imdb je ako jej posledný film uvedený Traffik, ktorý teraz promuje, a tam blond nie je.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk