Vášnivá, múdra, talentovaná, temperamentná a milujúca

pridal kara 22.4.2018 o 20:44


Takéto ódy spievajú médiá na účet novej frajerky Brada Pitta.

Mám trocha pocit, že Bradov PR tím sa všemožne snaží vykresliť jeho novú frajerku Neri Oxman pomaly ako ďalšieho spasiteľa. Áno, je to kočka, áno, má talent, áno, je múdra, ale nechápem prečo sa približne každý druhý deň objaví nový „blízky zdroj“, ktorý tvrdí opäť to isté dokola a spieva na ňu ódy. Bradovi asi trocha vyhovuje, že mu tento dobrý výber novej ženy trocha napraví mierne narušený imidž.

Podľa blízkeho zdroja Brad v jej prítomnosti doslova žiari. Pre Us Weekly ešte dodal: „Neri je veľmi vášnivá, extrémne múdra a talentovaná žena. Je veľmi extrovertná, výrečná, temperamentná a milujúca. Muži a ženy ju milujú. Vie sa k ľuďom chovať tak, že majú pocit, že sú tým jediným človekom v preplnenej miestnosti. Byť v jej prítomnosti je nákazlivé – až máte pocit, akoby ste lietali vysoko nad horami.“ 

Akože teda pardón, ale to kto už takto rozpráva? Začína mi to celé trocha smrdieť, lebo blízky zdroj ešte dodal aj to, že Neri je táto pozornosť médií veľmi nepríjemná a má pocit, že jej súkromie sa zrazu ocitlo pod mikroskopom, čo vraj Brada veľmi trápi, ale nemá moc to zastaviť. Čo je blbosť, jasné, že má. A Neri tá pozornosť asi až tak vadiť nebude, keďže uprostred tohto mediálneho shitstormu poskytla rozhovor pre CNN, aby svojej práci urobila troška promo. Jej neskutočné množstvo pomaly modelingových fotiek na internete tiež nenasvedčuje tomu, že by jej vadila pozornosť.

Za sebou už má aj skúsenosti s paparazzmi, keďže počas uplynulého týždňa ju nafotili až trikrát. Zakaždým od hlavy po päty v čiernom, Bradovi sa zrejme takýto štýl obliekania páči, keďže aj Jennifer a aj Angelina majú drvivú väčšinu šatníka v týchto farbách. V Nerinej prítomnosti ale na fotkách nebol, keďže žijú doslova na opačných koncoch Ameriky. Údajne si volávajú niekoľkokrát do dňa a vzdialenosť a zaneprázdnenosť pre nich zrejme bude problémom, pretože Neri sa svojho života v Cambridgi a práce na MIT nevzdá kvôli nikomu, ani kvôli nemu.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk