Čaute, pikoškári

pridal WonderWoman 22.4.2018 o 18:05


Adriana Lima vás zdraví.

Koncom minulého roka Adriana vystrašila svojich fanúšikov vyhlásením, že sa už nebude len tak pre nič za nič vyzliekať.  Šaty zo seba zhodí len v prípade, že to bude pre dobrú vec a už ju nebaví byť stále takou, ako diktuje spoločnosť. Zdalo sa, že tým chce ukončiť aj svoju kariéru Victoria´s Secret anjelice a odvtedy sme ju naozaj v spodnom prádle nevideli.

Modelingu sa však venuje aj naďalej a ja verím, že aj na tohtoročnej VS prehliadke ju uvidíme. Pre magazín People prezradila, že chce predvádzať tak dlho, ako jej to jej telo dovolí, určite aspoň do štyridsiatky, čo sú ešte 4 roky. Ak to však bude možné, zostane aj dlhšie. Teraz však fotí aspoň oblečená a naposledy mala fušku v piatok v New Yorku. Fotilo sa priamo vonku v uliciach a Adriana si fotenie náramne užívala. Smiala sa a pózovala jedna radosť, možno bola rada, že nemusí sťahovať holé brucho a mať zarezané tangáče.

 

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk