Úchylný ujko

pridal kara 24.4.2018 o 21:26


Aha, tak nie, to iba Alanis Morissette zmenila štýl.

Vždy, keď vidím Alanis Morissette, spomeniem si na prehistorické časy, počas ktorých bola zasnúbená s Ryanom Reynoldsom. Tomuto spojeniu totiž do dnešného dňa nerozumiem. No Alanis sa podarilo moje prvotné myšlienky pri pohľade na ňu celkom úspešne zmeniť, pretože keď som zbadala jej najnovšie fotky, asi dve sekundy som bola v tom, že ide o nejakého desivého bratranca Terryho Richardsona.

Alanis mala vlasovú krízu už minulý rok, keď bola z nejakých záhadných príčin presvedčená, že blond farba jej pristane. Vlasy si teda celkom slušne odpálila a asi nemala veľmi na výber a musela ísť na krátko. Svoj nový výzor odprezentovala v New Yorku, keď sa vybrala s manželom do divadla. Ten účes by možno sám osebe ani nebol taký desivý, keby ho nedoladila tými starožitnými okuliarmi, šatami, ktoré vyzerajú ako obrovské biele tričko, a topánkami, ktoré vyzerajú ako ponožky v lodičke. Ale aj tak, Alanis je skrátka pravá Alanis iba so svojimi typickými dlhými vlasmi. Teda aspoň pre mňa.

veľmi zlý nápad

krásna dlhovlasá Alanis

táto ¦







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk