Meghan Markle sa vydala

pridal Lilinka 26.4.2018 o 16:41


Za princa Harryho to však nebolo.

Skôr než začnete dvíhať varovný prst a používať slová ako štetka a ja som to vedel/a, musím podotknúť, že medzi Meghan a Harrym je všetko v poriadku (asi) a svadba, ktorá sa má konať 19. mája v St. George’s Chapel, Windsor Castle, bude a zaspieva si na nej aj náš obľúbenec Ed Sheeran.

POZOR, SPOILER!!!

Meghan si však pred ňou strihla ešte jednu seriálovú. A to v seriáli Suits, v ktorom hrá postavu Rachel Zane. V ňom sa totiž vydala a jej herecký výkon, ktorý som mala možnosť ohodnotiť iba z fotiek, keďže seriál nepozerávam, bol z časti určite podmienený tým, že ju reálna svadba naozaj čaká a to čoskoro. Slzičky radosti, ktoré pri natáčaní vypustila, boli určite skutočné. Máme tak možnosť obkukať si Meghan v svadobných šatách ešte pred svadbou, čo je celkom sranda a bude čo porovnávať. Reálna svadba je už za rohom a ďalšie šaty Meghan vám určite neuniknú, keďže na vás budú vyskakovať odvšadiaľ. Zatiaľ si prílišní nadšenci môžu zakúpiť aspoň mega gýčový porcelán s témou Meghan a Harry.

Meghan s princom Harrym a zamilovaný pohľad.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk