Robbie Williams má najlepšiu manželku

pridal WonderWoman 26.4.2018 o 6:38


Na výročie mu dala marihuanovú farmu.

Tak tomu sa povie milujúca manželka. Robbie Williams a Ayda Field sú manželia už desať rokov a za ten čas sa asi vzájomne dokonale poznajú. Vedia, čo má ten druhý rád, čo by ho potešilo a o čo by sa vedel starať. A preto venovala Ayda Robbiemu na ich desiate výročie marihuanovú farmu.

Robbie, ktorý si v minulosti prešiel drogami, sa nikdy netajil svojou láskou k zelenej rastlinke. Neodpustil si ju dokonca ani na návšteve v Buckinghamskom paláci. Raz darmo, je to rebel. A keďže je Ayda milujúca manželka, zriadila mu v pivnici ich domu v Los Angeles malú mariškovú farmu. V LA je totiž rekreačné užívanie marihuany legálne a tak si tam Robbie môže bez obáv rekreovať. Tento originálny darček videl na vlastné oči aj rapper Big Narstie, ktorý s Robbiem spolupracoval a povedal, že je to cool a legálne a že Robbie je skvelý človek s dobrou manželkou. Nuž… a vy ste aký najlepší darček dostali na výročie?

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk