Kylie Minogue sa umieva

pridal kara 28.4.2018 o 21:02


A možno za to môže jej nový chlap.

Kylie Minogue sa na nás takto pekne usmieva z titulky najnovšieho vydania austrálskeho magazínu Vogue. V rozhovore pre magazín padla reč aj na deti, keď sa jej opýtali, či nerozmýšľala, že sa do materstva pustí aj sama: „Pokúšala som sa o to. Očividne to nebola moja cesta. Ale teraz milujem to, že som teta. A ak ešte niekoho stretnem – čo znie celkom beznádejne – je celkom vysoká šanca, že ten človek už bude mať deti aj tak… Takže myslím, že sa to stane skôr takto, než aby som mala mať vlastné deti.“

Hoci Kylie znela mierne beznádejne, čo sa týka stretnutia novej lásky, pravda je taká, že niekoho už stretla. Od februára randí Paulom Solomonsom, kreatívnym riaditeľom britského GQ magazínu. Veľa o ňom nevieme, iba to, že má asi 43 alebo 44 rokov, či sa z Kylie stane nevlastná mama teda netuším. Kylie a Paula vraj zoznámili spoloční priatelia a odvtedy spolu trávia čas, je im spolu dobre a nikam sa neponáhľajú. Kylie vraj bola z jej posledného rozchodu veľmi zničená, a tak nechce hneď skočiť do vážneho vzťahu, ale jeho pozornosť si užíva. Som zvedavá, čo sa z toho vykľuje.

Paul Solomons

pre GQ sa vyrysoval za 12 týždňov







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk