Cara Delevingne ukázala dom

pridal kara 1.5.2018 o 17:45


Pre magazín Architectural Digest.

A zatiaľ čo väčšina domov, ktoré celebrity ukázali pre tento magazín, boli celkom našlapané, tento je dosť desný. Samotný dom za to ale nemôže. Mestské domy v Londýne zvonka totiž bývajú krásne a v tom, čo s nimi majiteľ postvára vnútri, sú celkom nevinne. V zariaďovaní jej pomáhal interiérový dizajnér Tom Bartlett, no na neho to určite hodiť nemôžeme, keďže náplňou jeho práce bolo zrejme vytvoriť interiér podľa jej predstáv.

A tie predstavy boli teda celkom… rozhádzané. Každý pes iná ves, fakt neviem, o čo tu išlo. Kuchyňa vyzerá celkom normálne, odhliadnuc od jej nepraktickosti, ale tak Cara sa asi pri varení pretrhnúť nejde. Jedálenský kút vyzerá ako vystrihnutý z nejakej škôlky, už na stole chýba iba plastelína a farbičky, aby to bolo kompletné. V podobne infantilnej téme sa nesie aj nebeská kúpeľňa, ktorá asi oficiálne získava cenu najväčšieho gýču, ktorý som kedy videla. Veď posúďte sami…







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk