Pocta Helen Mirren

pridal WonderWoman 2.5.2018 o 20:07


Za 50 rokov kariéry.

Krásna Helen Mirren je môj vzor, ako chcem vyzerať, keď budem mať 72. Je priam neuveriteľné, ako táto žena starne do krásy, lebo keď si pozriete jej fotky z mladosti, až taká kočka teda nebola. Za to teraz je to jedna krásna dáma, ktorej by som hádala minimálne o 10 rokov menej a ktorá je neuveriteľne príťažlivá.

V pondelok si v Alice Tully Hall v New Yorku prevzala ocenenie za svoju 50 ročnú hereckú kariéru. Za tie roky získala Oscara, Zlatý glóbus, Emmy, cenu Tony, filmovú cenu BAFTA a mnoho ďalších. Podporiť ju prišiel samozrejme aj jej manžel – režisér Taylor Hackford, s ktorým sú manželia 21 rokov. Brali sa keď mala Helen 52 a pre Helen to bolo (a stále je) jej prvé manželstvo. Netají sa tým, že to bola tá najlepšia vec, ktorú v živote urobila a súdiac podľa vrúcnych bozkov, ktoré si s Taylorom často vymieňa, je stále šťastne zaľúbená. Možno v tom tkvie tajomstvo jej stále zrejúcej krásy.

 

S Vinom Dieselom

Helen za mlada







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk