30 rokov spolu

pridal kara 2.5.2018 o 17:43


Láska v Hollywoode predsa len existuje.

Rozvody tu máme často, ale o tridsiatom výročí svadby som tuším ešte nepísala, a to už píšem skoro 5 rokov. Tak si teda dajme pre zmenu aj nejaké pozitívne správy, ktoré vám nezničia akúkoľvek nádej na to, že niekde vo svete ešte existuje aj láska, ktorá vydrží. Pretože táto vydržala. Pred dvoma dňami oslávili Tom Hanks a jeho žena Rita Wilson tridsiate výročie svadby. Za tých tridsať rokov sa im narodili dve deti, prekonali spolu Tomove zdravotné problémy s cukrovkou, Ritine zdravotné problémy s rakovinou, ale aj drogové problémy ich syna. A stále sa ľúbia.

Hoci sa Tom a Rita prvý raz stretli už v roku 1981, veci sa dali do pohybu až pri ich ďalšej spolupráci v roku 1985. A nezabránilo im ani to, že Tom bol v tom čase ženatý. Sám sa aj vyjadril, že na to nie je práve hrdý. Vysvetlil ale aj to, že prvýkrát sa oženil ako 21 ročný a hneď mal aj deti, pretože sa bál samoty. No vraj keď spoznal Ritu, vedel, že už sám nikdy nebude. A tak podal žiadosť o rozvod, čo vyústilo do nepekných ťahaníc na súde, no v roku 1987 bol konečne rozvedený a o rok neskôr si s Ritou povedali áno. Začiatok síce kadejaký, ale tak asi sa fakt našli. Tak im teda želám ešte aspoň ďalších 30.

vtedy

teraz







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk