Blúzniaci Karol v akcii

pridal kara 3.5.2018 o 6:58


Priznal, že vysadil lieky. A keby len to…

Toto bude nadlho. Uvarte si kávu, pohodlne sa usaďte a dajte si na hlavu headset, aby ste sa mohli pred šéfom tváriť, že silno pracujete. Karči totiž ešte stále neprestal tvítovať. Asi sa už nejaký čas nepozrel do zrkadla a zabudol na to, akej je farby pleti, keď začal na twitteri vyznávať lásku aktuálnemu prezidentovi. Kim síce stále stojí za ním, no vraj dosť panikári kvôli tomu, že sa bojí, aby si fanúšikovia nemysleli, že s ním súhlasí. Že majú s Karčim odlišné politické názory teda pre istotu uviedla aj na svojom twitteri. Jeho príspevky sa nepáčili ani jeho kamarátovi Johnovi Legendovi, ktorý mu poslal smsku, aby si to radšej premyslel, pretože má na svojich fanúšikov veľký vplyv a Trumpove nariadenia páchajú škodu na ich komunite. Karči ho obvinil, že sa ho snaží manipulovať, a zozdieľal smsky na twitteri. Po tomto zverejnil aj svoju novú pesničku Lift Yourself, ktorej slová znejú asi takto: „poopity wooptity scoop, woopity poop, scoopity woop, woopty scoopty poop.“ Nie, nežartujem, na konci článku ju nájdete.

Neskôr zas na twitteri odhalil, ako bude vyzerať jeho nový album. Chce mať na ňom fotku chirurga, ktorý operoval jeho mamu pred smrťou. Fotka pochádza z policajných záznamov, keďže pár rokov po smrti Karčiho mamy si doktor sadol za volant opitý, kvôli čomu mu nakoniec odobrali aj licenciu. Za smrť jeho mamy ale aj tak nemôže. Tá sa v roku 2007 vybrala na liposukciu a zmenšenie pŕs, čo sa jej stalo osudným. Doktor jej vraj odporučil, aby na zotavovanie ostala v nemocnici, no ona sa napriek tomu rozhodla ísť už 6 hodín po zákroku domov, kde sa o ňu staral nejaký rodinný príslušník so zdravotníckym vzdelaním. Donda údajne neposlúchla ani to, že by nemala hneď normálne jesť, a vraj hneď začala normálnou pevnou stravou. Starostlivosť rodinného príslušníka asi nebola úplne dôkladná, keďže odišiel niekam žúrovať a Donda ostala sama. Keď ju potom našli, už bolo neskoro. Mala embóliu a problémom podľahla. K jej smrti prispelo aj to, že za menej ako 24 hodín užila proti bolesti 20 tabletiek Vicodinu. Nech je to akokoľvek smutné, v tomto prípade je na vine naozaj skôr pooperačná starostlivosť ako chyba lekára.

A hoci sa Karol ani 11 rokov po jej smrti nevie z jej straty spamätať, nezabránilo mu to v tom, aby išiel na liposukciu aj on. To prezradil v rozhovore pre TMZ. Vraj to bolo v roku 2016 a rozhodol sa ju podstúpiť preto, aby ho médiá nezačali nazývať tučným rovnako ako Roba Kardashiana. Po operácii vyfasoval tabletky od bolesti, od ktorých sa stal závislým. Údajne užíval 2 každý deň. A keď prestal, zrútil sa, a to podľa jeho slov viedlo k jeho hospitalizácii. Tam mu popredpisovali ďalšie lieky, konkrétne až 7 tabletiek denne. Ako sám priznal, prestal ich užívať a dá si možno jednu týždenne. Nehovor, Karči, na to by sme fakt neprišli. Pokračoval ďalšou veľkou myšlienkou o tom, ako si za 400 rokov otroctva vlastne môžu černosi sami a bola to ich voľba, pretože sú mentálne uväznení a za celý ten čas sa nepokúsili s tým niečo spraviť (čo nie je pravda a stačí si na to otvoriť akúkoľvek učebnicu dejepisu). Vzhľadom na čiernobielu mentalitu v Amerike im tam z toho všetkým vybuchujú mozgy a Kim panikári, lebo jej Karči týmto filozofovaním poškodzuje značku.

V ďalšom rozhovore ešte prezradil aj pikošku, že s Jay-Zím sa prestal kamarátiť, pretože s Beyoncé sa vyprdli na jeho a Kiminu svadbu. Vraj vtedy niečím prechádzali ako pár (zrejme tá nevera), no nikdy vraj nepočul poriadny dôvod ich neprítomnosti a vraj sa ho ani nikdy neopýtal. Tak veľmi sa mu zapáčilo vykecávať sa do médií, že včera, keď vonku videl paparazza, zložil Kim telefón a utekal za ním posťažovať sa mu, ako sa mu ľudia kvôli jeho komentárom o otroctve vyhrážajú.

Naozaj sa nechcem hrať na psychiatra, keď ním nie som, ale aj slepý vidí, že Karol je zas v mánii. Smutné je, že najbližší ho v tom podporujú, keďže toto je konečne on a teraz je podľa nich len sám sebou. A my vďaka tomu v priamom prenose sledujeme jeho totálne mentálne zrútenie sa, rovnako ako kedysi v prípade Britney Spears alebo Amandy Bynes. Toto nemdopadne dobre.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk