Zoe Saldana na chodníku

pridal kara 5.5.2018 o 19:47


Vyfasovala svoju hviezdu.

Nejako sa s tými hviezdami na chodníku slávy v poslednom čase roztrhlo vrece. Asi je sezóna. Mohli by nám tých akčných cestárov poslať na naše rozbité chodníky a cesty. Pokojne by ich mohli opraviť aj osadením hviezd, naše celebrity by sa určite nenahnevali, aspoň by mali čo vysielať v Smotánke (chodí to ešte?). Ale aby som sa vrátila k pointe, Zoe Saldana dostala vo štvrtok svoju hviezdu na slávnom chodníku v Hollywoode.

Nemala až takú silnú celebritnú podporu ako nedávno Eva Longoria, ale za to tam nechýbal tuším žiaden jej rodinný príslušník. Mama, otec, babka, teta, sestra, manžel a aj všetci traja jej synovia. Ale objavili sa predsa len aj nejakí kolegovia. Pekný príhovor prišiel na Zoeinu počesť predniesť aj režisér James Cameron, ktorého vystriedala Mila Kunis. Tá zas prišla aj s Ashtonom, takže nakoniec sa tam tých ľudí, ktorí prišli Zoe pogratulovať, nahromadilo celkom dosť.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk