Stále spolu

pridal kara 5.5.2018 o 8:06


Paris Jackson a Cara Delevingne sú zrejme stále spolu.

Paris a Cara sa spolu vláčia už takmer pol roka, no len na konci marca sa ich vzťah potvrdil, keď si romanticky tancovali na ulici bez hudby a bozkávali sa. No len o dva týždne na to to vyzeralo tak, že Paris sa rozhodla vrátiť sa k opačnému pohlaviu. Buď majú s Carou otvorený vzťah alebo má Paris len celkom blízko k svojim kamarátom mužského pohlavia, lebo tieto dve sú stále spolu. Paris jej fotkami stále spamuje svoj Instagram a vo štvrtok sa spolu vybrali na akciu.

Tá bola síce asi hlavne pracovná, ale tak aj tak. Išlo o otvorenie obchodu značky Longchamp na Piatej Avenue v New Yorku. Keďže s nimi Paris oficiálne spolupracuje, nemohla chýbať. S Carou síce spolu neprišli a neodišli, ale to bolo zrejme len kvôli fotografom, keďže celý deň strávili spolu blúdením po New Yorku. Na akcii sa objavila aj osoba, ktorá tvrdila, že je Kendall Jenner, ale mám o tom svoje pochybnosti, keďže vyzerala ako odliatok Kylie. Celkom sa bavím na tom, ako svoje sestry vždy od zákrokov odhovárala a aj Kylie hovorila, že je krásna aj bez toho a nemá vymýšľať, a teraz hen na ňu.

Paris a nafukovacia Kendall

Cara a Scott Eastwood







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk