Selena s kamošmi

pridal WonderWoman 7.5.2018 o 21:56


S kamošmi hercami.

A tými hercami sú Paul Rudd a Justin Theroux. Zvláštna spoločnosť pre Selenu, no nie? Ale žiadna senzácia sa nekoná – s Paulom sa spriatelili pri natáčaní spoločného filmu The Fundamentals Of Caring, ktorú spolu v januári v roku 2016 aj odpremiérovali. S Justinom sa zas pozná cez Jennifer Aniston, ktorá je jej dobrá priateľka, takže sa trochu čudujem, že je teraz taká kamoška s jej ex.

Ale to nie je všetko. Včera bola s nimi aj Petra Collins – podľa všetkého Justinova nová frajerka, ktorú si Selena v marci, kedy sa začalo šepkať, že sú pár, unfollowla na Instagrame. Napriek tomu sa s ňou teraz Selena vrúcne vyobjímala, rovnako ako so všetkými ostatnými. Lojalita k Jennifer šla zrejme bokom a Sel sa rozhodla udržiavať radšej svoje kamarátske vzťahy s ostatnými.  Na spoločný obed sa k nim pripojila aj Rooney Mara a celá zostavička sa spolu dobre zabávala.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk