Shia a Mia na rande

pridal WonderWoman 9.5.2018 o 21:58


Stále rovnako zaľúbení.

Tak toto je pekné… Ani fakt, že obaja tak trochu smrdia cez monitor nemení nič na tom, že je pekné, ako sa stále aj po šiestich spoločných rokoch ľúbia. Naša kara, ktorá nie je ani zďaleka taký romantik ako ja (ak vôbec) by určite namietala, že čo to je za lásku, keď Shia si údajne do Mii rád buchne,  rozíde a znovu sa k nej vráti.  To však bolo dávno v roku 2015 a ani sa to nikdy nepotvrdilo, takže budem naďalej naivne veriť v ich osudovú lásku.

Shia LaBeouf a Mia Goth sa v marci v roku 2016 zasnúbili, o pol roka na to sa v Las Vegas vzali a odvtedy sú stále spolu. Aj keď je ich manželstvo právne neplatné, myslím, že im je to šumafuk a naďalej si žijú svoj „manželský“ život. Cez víkend sa vybrali na rande do zábavného parku a zábavy si užili viac než dosť. Na húsenkovej dráhe dokonca Shia ochranársky držal pred vysmiatou Miou ruku, čo ma zas len dojalo a utvrdilo v tom, že ju ľúbi. Hádam mi to nepokazí…

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk