Vtip o umelej inteligencii

pridal kara 9.5.2018 o 18:58


Ten dal dokopy Elona Muska a jeho novú frajerku Grimes.

Niektorí z vás sa trocha čudovali, čo za podivnú osobu to stálo vedľa Elona Muska počas Met Gala. Bola to jeho nová frajerka. Po Amber Heard trocha posun k horšiemu, teda aspoň čo sa týka vizuálu. V svetlejších vlasoch našťastie nie je až taká strašidelná (hoci trocha stále áno), takže dúfam, že tá čierna bola iba kvôli Met Gala. Elonovou novou polovičkou je kanadská speváčka Grimes – vlastným menom Claire Boucher. V marci oslávila tridsiatku a tú zrejme oslavovala ešte ako slobodná žena. Page Six má totiž infošky od blízkeho zdroja, že Grimes a Elon sa spoznali asi pred mesiacom na internete. Vďaka vtipu o umelej inteligencii. Keď si chcel totiž Elon zavtipkovať, zistil, že už pred troma rokmi vymyslela ten istý vtip práve Grimes. Akurát škoda, že ho nikto nepochopil.

Vtip sa týkal myšlienkového experimentu Roko´s Basilisk – ide o hypotetickú budúcnosť, kedy nám bude vládnuť umelá inteligencia, ktorá bude trestať tých, ktorí nenapomohli k jej vzniku. Elon sa chcel trocha pohrať s názvom tohto experimentu a zameniť v ňom slovo za rokoko, čím chcel poukázať na to, že oba tieto koncepty (rokoko a aj Roko´s Basilisk) sú príliš komplexné, extrémne a absurdné. Hahaha. To je ale dobrý vtip, že? Elon ale pri pátraní na internete natrafil na Grimes, ktorá vytvorila pre svoj klip Flesh Without Blood postavu Rococo Basilisk.

To bolo pre neho zrejme znamenie, že sú si súdení, a tak ju kontaktoval. Grimes mu na to odpísala, že to je prvý raz po troch rokoch od natočenia klipu, kedy niekto tento vtip pochopil. No a zvyšok už poznáme. Ubehol mesiac a z týchto dvoch je oficiálny pár. A hoci sa Elon a Amber tvária, že ostali kamoši, úplne to tak asi nebude. Keď prichádzal s frajerkou pred fotografov, jeden fotograf zavolal Amber Heard bližšie, aby ju odfotil. Keď si Amber uvedomila, že sa ju snaží nalákať, aby sa mu podarilo mať na jednej fotke všetkých troch, nenápadne mu ukázala fuckera, potom to isté ukázala aj Elonovi a odišla. To aspoň tvrdí Blind Gossip.

na Met Gala

Grimes







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk