Kde si, Katie?

pridal kara 10.5.2018 o 20:38


Na Met Gala nebola, to vieme určite…

Katie Holmes patrí medzi celebrity, ktoré si Met Gala nikdy nenechajú ujsť. Teda aspoň odvtedy, čo sa rozviedla s Tomom Cruisom a presťahovala sa aj so Suri do New Yorku. Tento rok ale nastala zmena – zatiaľ čo všetky celebrity prilietali do New Yorku a chystali sa, Katy v pondelok ráno sa vybrala na letisko JFK a odletela nevedno kam. A Blind Gossip vie prečo.

Podľa ich blízkeho zdroja sa totiž tento rok nemohla legálne zúčastniť. Pri rozvode totiž boli stanovené podmienky, za ktorých bude dostávať výživné na Suri. A jednou z týchto podmienok bolo aj to, že nebude verejne podporovať žiadne iné náboženstvo ako jeho. A keďže sa téma tohtoročného Met Gala točila okolo kresťanstva, mala smolu. Ak by sa zúčastnila, porušila by podmienky dohody, ktorú podpísali. Vraj bola poriadne nasratá, že nemôže ísť, a vedela, že keď ostane v New Yorku a nezúčastní sa, ľudia sa budú pýtať prečo. A tak si zorganizovala výlet mimo New Yorku, aby mala „alibi“. Budúci rok vraj už chýbať nebude. Tom je totálny psychopat a síce nie som právnik, no mám taký pocit, že trocha obmedzuje jej základné ľudské práva. Dosť som nechápala už z toho, že jej zakázal 5 rokov verejne randiť, ale aby jej zakazoval prihlásiť sa k hocijakému vierovyznaniu okrem šialenej scientológie, to je už trocha silné kafe. Fakt neviem, aké musela mať zatmenie mozgu, keď sa za neho vydala.

2013

2014

2015

2016

2017







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk