6 nádorov v maternici

pridal kara 10.5.2018 o 20:21


To sa nachádzalo v bruchu FKA Twigs.

FKA je celkom známa tým, že si dosť stráži svoje súkromie. Včera ale na svojom Instagrame urobila dosť veľkú výnimku. Ale ani tak nie tým, že pridala video, na ktorom sa len v spodnom prádle krúti okolo striptérskej tyče (a veru jej to aj dosť dobre ide), ale tým, čo k tomu videu napísala. Prezradila, že pred pár mesiacmi podstúpila operáciu, pri ktorej jej odstránili 6 nádorov z maternice. Našťastie nešlo o zhubné nádory, no viem si predstaviť, že proces to asi nebol práve príjemný. Toto napísala na Instagrame:

„Milí priatelia, ako všetci viete, mám rada svoje súkromie, a už nejaký čas som sa nevedela rozhodnúť, či sa mám s vami podeliť o to, že som sa tento rok zotavovala z laparoskopickej operácie, pri ktorej mi vyoperovali z maternice 6 fibroidných nádorov. Boli poriadne veľké, 2 z nich ako jalbko, tri z nich ako kiwi a zopár jahôd. Každý deň plná ovocná miska bolesti. Sestrička mi povedala, že ich veľkosť a váha boli podobné, ako keby som bola v šiestom mesiaci tehotenstva. Snažila som sa byť statočná, ale miestami sa to nedalo vydržať a keď mám byť úprimná, začala som pochybovať o tom, že sa vo svojom tele budem cítiť rovnako ako predtým. Operáciu som podstúpila v decembri a veľmi som sa bála, napriek veľkej láske priateľov a rodiny som sa cítila veľmi osamelá a moje sebavedomie ako ženy bolo zlomené. Ale dnes, keď som tancovala s Kelly, som sa opäť cítila prvý raz po dlhšej dobe ako svoje silné ja a bolo to magické. Ďakujem ti, moje drahé telo, že si sa uzdravilo, ďakujem ti za pripomenutie, že mám byť k sebe dobrá, si skvelé, teraz choď tvoriť. Viem, že veľa žien trpí fibroidnými nádormi, a po mojej skúsenosti vám chcem povedať, že ste úžasné bojovníčky a že nie ste samé. Zvládnete to.“



Zaradené pod: Celebrity, FKA Twigs, Instagram, OMG!




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk