Zase spolu?

pridal WonderWoman 11.5.2018 o 20:02


Alebo to boli len pripité bozky?

Ale, ale, ale. Čo to tu máme? Dvoch niekdajších frajerov, Bellu a The Weeknda, ktorí sa bozkávajú rok a pol po tom, čo sa rozišli. Aj keď už v novembri minulého roka sa The Weeknd v noci zakrádal z Bellinho domu, len 2 týždne po rozchode so Selenou. Na tú som mimochodom aj zabudla, že s ním tvorila pár.

Včera večer sa už ale vzájomnou náklonnosťou netajili a veselo sa vykusovali rovno na VIP párty módneho návrhára Alexandra Wanga, ktorú usporiadal v Cannes. Celebrity, ktoré pozval, sa vďaka tomu mohli cez deň producírovať po červenom koberci na filmovom festivale a v noci drinkovať jedna radosť. A dvojica Bella a Weeknd zrejme trávila noc aj inak, keďže z párty vraj odišli veľmi rýchlo a spoločne. Asi je nad slnko jasné, že nešli na hotel hrať piškvorky a aj Belline vačky pod očami, ktoré mala na druhý deň v nádhernej róbe nasvedčujú, že sa veľmi nevyspala. Napriek tomu prišla na premiéru filmu Ash sama, rovnako ako Weeknd, ktorý sa k nej už cez deň ani nepriblížil. Čo myslíte, bol to len opilecký nostalgický úlet, alebo sa dajú znovu dokopy?

 

Bella sa vytešuje z úspešného večera

Bella sólo na červenom koberci

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk