Akrobatka Pink

pridal kara 14.5.2018 o 18:17


Lieta vzduchom.

Pink je momentálne na turné Beautiful Trauma, a keď som zbadala fotky z jej koncertu vo Vancouveri, padla mi sánka. Pink je skrátka pani. Totálny obdiv, ako dokáže vo vzduchu stvárať hentaké kreácie, nehovoriac ešte o tom, že pri tom zvláda aj spievať. A všetci vieme, že pri nej je ten spev tiež na jednotku.

Zahraničné médiá ju kvôli týmto fotkám trocha dodrbali, že ako hrozne bola oblečená a že ako hrozne v tých oblečkoch vyzerá. No, nie je modelka, je to speváčka a je v takej fyzickej kondícii, že jej asi môžeme všetci závidieť. A čo je najdôležitejšie, u nej majú tie pičorezky na pódiu aj nejaké opodstatnenie. Neoblieka sa tak preto, aby všetkým ukázala, že je najsexy na svete, ale celkom logicky asi nemôže akrobatické kúsky vo vzduchu robiť vo večernej róbe. A aj keď uznávam, že ten strieborný overal by mala asi spáliť, keby koncertovala u nás, určite by som išla.



Zaradené pod: Celebrity, Pink, štýl-neštýl




Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk