Byt s výhľadom na Central Park

pridal kara 16.5.2018 o 21:03


Nechcete? Antonio Banderas predáva.

Antonio sa rozhodol zbaviť sa bytu, ktorý si kúpil v roku 2005 ešte so svojou vtedy manželkou Melanie Griffith. Zaplatili za neho 4 milióny dolárov, no celebritné meno na liste vlastníctva asi znamená, že cena nehnuteľnosti rapídne stúpa, a tak za neho teraz pýta dvojnásobok. Predpokladám ale, že za tie roky prebehla aj nejaká rekonštrukcia, takže navýšenie ceny je asi aspoň čiastočne opodstatnené. Byt (alebo skôr bytisko) sa nachádza v New Yorku neďaleko Central Parku, vďaka čomu na neho bude mať nový majiteľ parádny výhľad. A tiež bude mať k dispozícii 4 spálne a 4 kúpeľne.

Nevedno síce, prečo Antonio byt predáva, ale možno je to trocha aj tým, že tu kedysi býval s Melanie, a keďže už má po svojom boku inú ženu, chcú si možno zadovážiť niečo spoločne. Antonio už od roku 2014 chodí s Taliankou Nicole Kempel, ktorá je od neho o 19 rokov mladšia. Neviem, ako sa mi podarilo túto informáciu 4 roky prehliadať, ale fakt som o tom ani netušila.

Antonio s frajerkou







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk