Koho cecky?

pridal Lilinka 17.5.2018 o 13:14


Uhádnete?

Silno pochybujem, že ste tipli správne a uhádli, že majiteľkou týchto umelých ceckov je Nicki Minaj. V dnešnom Hollywoode je tých silikónov toľko, že sa v tom už aj človek prestáva orientovať. Samé umelé zadky a umelé cecky a umelé ksichty, pomaly všetci vyzerajú ako podľa jednej predlohy, podaktorí aj horšie ako ich podobizne v múzeu Madame Tussauds.

Nicki však jej umelosť imponuje a je na seba hrdá. Aj na cecky aj na obrovskú riť. Cecky demonštrovala na ELLE x Stuart Weitzman celebration, kde sa predstavovala debutová kolekcia návrhára Giovanniho Morelliho. V kabáte z Matrixu a s absenciou trička a podprsenky opäť docielila efekt všetky oči na mne. Mala síce na sebe nejakú sieťku, ale tú by som tričkom ani topom nenazvala. Na akcii sa objavila aj modelka Hailey Baldwin, ktorá asi porovnávala veľkosť svojich ceckov s tými Nickinými, lebo vyzerala dosť smutne. Každá máme kamošku, ktorej veľké cecky závidíme. A možno to bola len ďalšia nacvičená modelkovská póza.

Hailey Baldwin a výraz „malé kozy“

Nicki a výraz „veľké kozy“







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk