Letná kolekcia Fenty Beauty

pridal kara 18.5.2018 o 20:55


Rihanna pokračuje v budovaní impéria.

Po nedávnom zahájení predaja jej novej značky spodného prádla si teraz zase na chvíľu odskočila ku svojej značke kozmetiky Fenty a prichádza s novou letnou kolekciou líčidiel s názvom Beach, please! Niektoré z týchto nových kúskov už ukázala aj vo videu pre Vogue, ktoré nájdete aj na konci článku. Celú novú kolekciu aj s cenami si môžete pozrieť na jej oficiálnej stránke, ale ešte si nenakúpite, keďže predaj sa spustí až 21. mája.

Musím povedať, že Riha toto všetko robí fakt strašne dobre. Fotky, názvy, produkty, balenia, reklama. Všetko je to až také dobré, že si neviem pomôcť ani ja a chcem to všetko. A to aj napriek tomu, že nenosím tiene, rúže, lesky, highlighter, kontúrovanie a ani žiadne tieto zázraky. A nielenže to nenosím, ani s tým neviem robiť. A za normálnych okolností ma to ani nezaujíma. Ale táto kozmetika ma z nejakých neznámych dôvodov totálne hypnotizuje a som na Rihu oficiálne urazená, že ani po toľkých článkoch, v ktorých som jej tu urobila reklamu, mi ešte stále neposlala balíček so všetkými jej výrobkami. Si to predstavte, ona nás asi fakt nečíta. Nehoráznosť.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk