Recept na šťastné manželstvo

pridal WonderWoman 19.5.2018 o 10:08


Jessica Biel prezradila ten svoj.

Jessica Biel a Justin Timberlake sú manželia od roku 2012. Takže už spolu ťahajú krásny šiesty rok v šťastnom manželskom zväzku. Majú spolu trojročného syna Silasa, nie sú okolo nich žiadne škandály a žijú naozaj usporiadaným rodinným životom. V Hollywoode je to momentálne veľká vzácnosť.

A Jessica bola taká zlatá a pre E!News prezradila, čo je tajomstvo ich fungujúceho manželstva. Okrem toho, že sa ľúbia a vážia si jeden druhého, vedia presne, ako to celé udržať v tej správnej rovine. „Skrátka si musíte vedieť nájsť čas na spoločné rande, čas na to byť sám a čas na vášho partnera. Musí to byť zábava. Môj manžel stále hovorí, že nemôžeme prestať randiť. Páči sa mi to, lebo je to pravda. Musíte pokračovať vo vytváraní priestoru pre seba a pre vášho partnera, aby ste sa bavili tak, ako vtedy, keď ste ešte nemali deti. A nerozprávajte o nich! Udržujte to čerstvé, udržujte to vzrušujúce. Spontánne, ak je to možné.“

 

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk