Selena a Justin Theroux?

pridal kara 20.5.2018 o 8:58


Internetom sa šíria reči, ktoré sa Jennifer Aniston ani trocha nepáčia.

Internetom sa pred pár dňami začali šíriť fakt čudné informácie. Magazín Life&Style prišiel s informáciou, že medzi Selenou Gomez a Justin Therouxom je viac ako kamarátstvo. Vraj sa poznajú už veľa rokov, pretože majú rovnakého manažéra, no až teraz to začalo prerastať do niečoho viac. A Jennifer vraj poriadne pení. To isté zanedlho písali aj na HollywoodLife. Vzhľadom na zdroj týchto informácií som im zo začiatku nevenovala žiadnu pozornosť, pretože menované stránky napíšu niečo pravdivé doslova raz za uhorský rok, ale teraz už začínam pochybovať.

A pochybujem kvôli článku, s ktorým prišiel Blind Gossip. Podľa nich je Selena totálne utrhnutá z reťaze a stále padá do nejakých problémov. Vraj zvykla vyvolávať a vypisovať Jennifer takmer nonstop, a tá jej s radosťou vždy pomohla a poradila, lebo ju brala ako svoju malú sestru. Keď sa dopočula o tom, že teraz Selena vypisuje a vyvoláva Justinovi, poriadne ju to nasralo a berie to ako podraz od nich oboch. Ak si ale Selena myslí, že týmto ťahom sa dostane v Hollywoode ďalej, mýli sa, pretože Jen má desaťkrát toľko peňazí, moci a vplyvu ako Justin. Normálne je to milá osoba, ale nenechá sa využívať.

Toľko príbeh z Blind Gossipu, vďaka ktorému si začínam myslieť, že na tomto celom môže byť niečo pravdy. Vďaka Víkendovi predsa vieme, že Selena nemá problém začať si s kamoškiným bývalým. Na Justinov má tiež celkom očividnú slabosť, len mám trocha pocit, že jej mama nebude ani z tohto Justina obzvlášť nadšená. Tiež začínam mať pocit, že Selena neunfollowla Petru Collins kvôli lojalite voči Jennifer, ale skôr zo žiarlivosti. Dosť ale pochybujem o tom, že Justinovi ide v tomto príbehu o niečo iné ako o príležitostný sex s o 20 rokov mladšou žabou.

už asi bývalé kamošky Selena a Jen







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk