Gisele Bundchen a jej záchranca

pridal WonderWoman 22.5.2018 o 21:45


Hrdinovia sú medzi nami.

A tými „nami“ myslím nás obyčajných smrteľníkov, ktorí nemali to šťastie a nestali sa hollywoodskou celebritou. Taká Gisele Bundchen určite celebrita je a to krásna a úspešná. Ale s tým samozrejme prichádzajú aj zlé veci a jednu takú nepríjemnosť si Gisele zažila aj v sobotu večer na letisku Sao Paulo v jej rodnej Brazílii.

Gisele priletela domov a hneď v letiskovej hale ju atakovala neznáma fanúšička. Možno ju naštvalo, že nevyzerá po absolvovaní letu tak dobre ako Gisele, každopádne, bola k nej agresívna a úbohá Gisele mala po ruke len vankúš, ktorým si chránila tvár. V tom jej však priskočil na pomoc jej fúzatý bodyguard, o ktorom som si najprv myslela, že je útočník. Nikdy nesúď knihu podľa obalu. Tento nevzhľadný muž včas zasiahol a nedovolil, aby bol Gisele skrivený čo i len vlások na hlave. Tá sa mu za to odmenila vrúcnym objatím a utekala si domov oddýchnuť, keďže deň predtým krstila svoju novú knihu s názvom Drowdown. Možno tá ďalšia bude o jej hrdinskom fúzkatom bodyguardovi.

 







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk