Štýlová obrúčka

pridal kara 27.5.2018 o 19:06


Kto sa oženil?

Predpokladám, že všetci pravidelne čítajúci pikoškári si zrátali dve a dve a došlo im, že takúto netradičnú obrúčku si zvolil Hugh Grant. Takto pred týždňom som vám totiž písala o tom, že sa v 57 rokoch konečne rozhodol oženiť sa. A už to má aj za sebou. Vo štvrtok si s Annou Eberstein povedali áno na úrade v Londýne v Chelsea. Keďže už spolu majú tri deti a aj nejaký ten vek, asi sa rozhodli, že okolo toho nebudú robiť veľké ofuky a svadba je aj tak len formalita, ide predsa o manželstvo.

Takýto prístup mi je celkom sympatický. Na veľké ceremónie si súdiac podľa jej outfitu nepotrpí ani nevesta. Tá si obliekla čiernobielu vintage Chanel ultra minisukňu, ktorú doladila bledomodrou košeľou a tmavomodrými topánkami na platforme. Aj keď „doladila“ je asi prisilné slovo. Sranda, že aj keď je Anna Švédka, vyzerá a aj sa oblieka ako typická Angličanka. Rovnako ako si nelámali hlavu obradom, nelámali si ju ani hostinou. Tá sa totiž nekonala. Novomanželia sa doma po obrade prezliekli a vyrazili spolu do klubu. Svadba netradičná rovnako ako celý ich vzťah, no už len kvôli tým trom deťom, ktoré spolu majú, im držím palce, nech im to vydrží.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk