Svet sa zbláznil

pridal kara 30.5.2018 o 19:50


Priyanka Chopra a Nick Jonas spolu údajne chodia.

Strašne sa smejem. Tak jej najlepšia kamoška sa vydá za princa a ona si začne s jedným z Jonas Brothers. Nick už síce nie je decko, má 25 rokov a podľa niektorých ľudí je údajne aj celkom sexoš, ja ale k týmto ľuďom nepatrím, je pre mňa maximálne asexuálny, smiešny a vyzerá podľa mňa tak na 16. 35 ročná Priyanka má na to ale asi iný názor, keďže podľa informácií UsWeekly spolu randia. Vraj je to veľmi čerstvé, ale dobre si rozumejú a obaja majú veľký záujem.

Tento víkend strávili spolu podľa viacerých svedkov, ktorí ich videli v piatok na koncerte Beauty and the Beast Live v Hollywoode. V sobotu si zase vyšli na zápas Los Angeles Dodgers. Keďže si boli vedomí, že sú na verejnosti, nejako extra sa k sebe nemali, ale očividne tam boli spolu, sedeli pri sebe, rozprávali sa a pôsobili šťastne. Títo dvaja sa poznajú už nejaký piatok, keďže spolu minulý rok v máji prišli na Met Gala. Vtedy to ale nebolo zo žiadnych romantických dôvodov, ale kvôli tomu, že oboch ich obliekal Ralph Lauren. Môžete teda rovno aj posúdiť, či sa k sebe hodia, aj keď si osobne myslím, že z tohto viac ako nejaké posteľové dobrodružstvá nevzniknú. Nick už také predsa zažil aj s Kate Hudson. Staršie ženy mu teda očividne imponujú viac ako rovesníčky, súdiac podľa toho, že s Georgiou Fowler im to teda dlho nevydržalo.

Nick a Priyanka na Met Gala 2017







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk