Kelly Brook, cecky a škaredé plavky

pridal kara 30.5.2018 o 19:11


Kelly Brook dovolenkuje na Mykonose.

 

Keď tak nad tým rozmýšľam, vlastne ani neviem, prečo je Kelly Brook celebrita. Kedysi bola béčková plus size modelka (hoci označenie plus size v tomto prípade pokladám za značne prehnané), potom chvíľu zapĺňala stránky pikošiek kvôli tomu, že tu boli všetky čitateľky namäkko z jej veľkého svalnatého frajera, no posledných pár rokov je tuším jej jediná pracovná aktivita fotenie kalendára raz do roka. Vlastne ani neviem prečo sa o nej píše. Ale ja som sa o nej rozhodla napísať kvôli jej škaredým plavkám.

Biele plavky sú proste zlo, keď nie sú náhodou výnimočne úžasné a nemáte postavu ako Candice. Ani jedno z toho nie je tento prípad. Vyzerajú ako škaredé spodné prádlo. Škaredé spodné prádlo pre pani v rokoch. Chápem ale aj to, že Kelly s jej prednosťami asi nemá pri nakupovaní plaviek veľmi na výber. S týmito škaredými bielymi sa momentálne máča v mori na gréckom Mykonose a spoločnosť jej robí jej frajer Jeremy Parisi. S tým sú spolu už približne dva roky a pred pár mesiacmi sa špekulovalo aj o tom, či nie sú zasnúbení. To sa zatiaľ nepotvrdilo, ale asi aj dobre, keďže Kelly má za sebou už štvoro zrušených zásnub. Pred dvoma rokmi sa dušovala v jednom rozhovore, že považuje za obrovský úspech to, že v 36 rokoch nemá deti a nie je vydatá a ako sa neplánuje usadiť. To už si zrejme rozmyslela, keďže už začiatkom tohto roka rozprávala, že má strach z toho, či deti neodložila príliš a či sa jej ich ešte podarí mať. Nedávno povedala, že dúfa, že čoskoro bude mať bábätko. V 38 rokoch to ešte nie je také márne, tak asi ešte nemusí vešať hlavu. Zatiaľ to ale aktuálne nie je, tak si pozrite fotky Kelly a jej zatiaľ netehotného tela v Grécku. A ten jej frajer je vlastne tiež celkom fešák, tak možno vám ulahodí aj ten.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk