Neville Longbottom sa oženil

pridal kara 30.5.2018 o 18:53


Matthew Lewis si po dvoch rokoch vzal svoju priateľku.

Keď sa začnú vydávať a ženiť herci z Harryho Pottera, vtedy si človek uvedomí, že je starý. Len mi to pridalo na depresii po mojich nedávnych narodeninách. Matthew bude mať tiež zanedlho narodeniny, o necelý mesiac oslávi 29 rokov, a tak by nemalo byť prekvapivé, že sa rozhodol usadiť sa. Jeho vyvolenou sa stala Angela Jones. Zoznámili sa v januári v roku 2016 vo Wizarding World v Orlande, kde Angela pracuje ako koordinátorka eventov. Respektíve už tam asi nepracuje – keďže Matthew žije v Londýne a nie v Orlande, asi sa dá predpokladať, že sa presťahovala za ním.

Ich láske nezabránilo ani to, že bola v tom čase vydatá. V júli toho istého roku sa nakoniec rozviedla, v novembri 2016 sa zasnúbili a uplynulý víkend si povedali áno v Taliansku. Momentálne si užívajú svadobnú cestu v talianskom Portofine. Tak teda nech im to vydrží, hádam má Matthew viac šťastia v láske ako jeho kolegyňa Emma Watson.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk