Turistka Katy Perry

pridal kara 2.6.2018 o 8:01


Spoznáva krásy Francúzska.

Katy Perry nebola nikdy nejako obzvlášť moja krvná skupina, no v poslednom čase mi je čoraz sympatickejšia. A to práve kvôli tomu, ako trávi svoj voľný čas. Je síce celkom bežné, že celebrity kvôli práci precestujú takmer celý svet, no už nie je až také bežné, aby celebrity skoro všade behali po pamiatkach a spoznávali miestnu kultúru. Katy si ale na to čas vždy rada vyhradí. Celkom nedávno blúdila Rímom a Vatikánom, pár týždňov predtým spoznávala oblečená ako český turista pamiatky v Brazílii, a asi mesiac predtým navštívila dokonca aj Pražský hrad. Katy je skrátka turista ako sa patrí.

Koncom týždňa ju jej prebiehajúce turné zaviedlo do Francúzska, kde si vo štvrtok poobede dala pauzu od pracovných povinností a išla s kamoškou preskúmať zámok vo Versailles. Keď sa tak na nich dívam, neviem sa rozhodnúť, ktorá z nich je horšie oblečená. Keby som ale musela jednu vybrať, túto súťaž by asi vyhrala Katy. Celkom ma jej odev pobavil, a to aj vzhľadom na to, že sa nedávno celkom nepekne vyjadrila na adresu svadobných šiat Meghan Markle. Už len pri pohľade na Katy je ale jasné, že minimalizmu a elegancii veľmi nerozumie, takže si Meghan jej poznámky vôbec nemusí príliš brať. Katka bude už o dva dni koncertovať aj v neďalekej Viedni, chystá sa aj niekto z vás, milí pikoškári?







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk