Joshua Jackson má novú frajerku

pridal WonderWoman 3.6.2018 o 21:59


Je to tiež herečka.

Joshua Jackson už žiaľ nemá dôvod čakať na svoju niekdajšiu lásku Diane Kruger. Tá totiž čaká svoje prvé dieťa s Normanom Reedusom, čím znížila šancu, že sa k sebe s Joshuom vrátia na minimum. Viem, že som asi jediný človek, čo ich rozchod stále rieši(l), ale nemôžem si pomôcť. Proste som si myslela, že patria k sebe.

Joshua ale môj názor nezdieľa a už niekoľko mesiacov má novú frajerku. Je ňou herečka Alyssa Julya Smith a ak vám toto meno nič nehovorí, nebojte sa, nie ste sami. Mne dokonca ani jej tvár nič nehovorí, čo bude asi tým, že nehrala v žiadnom väčšom filme. Strihla si však drobnú rolu v jednej časti How I Met Your Mother, tak možno odtiaľ vám bude povedomá. Podľa zdroja pre E!News spolu s Joshuom randia už pár mesiacov a majú vzťah na diaľku. Teraz by mal však Joshua tráviť viac času v Los Angeles, kde Alyssa žije, lebo hra Children of a Lesser God, v ktorej Joshua účinkoval na Broadwayi, mala 27. mája posledné predstavenie. Tak uvidíme, či im to vydrží a či je práve Alyssa tá pravá.







Môžete sa prihlásiť cez naše konto, alebo Facebook. Získate ikonku, vlastné meno, súkromné správy, a aj možnosť odpovedania na príspevky.
Meno:
ODOSLAŤ
:)
SOCIÁLNE SIETE
KOMENTÁRE
vaše novinky zo sveta zábavy
sector logo
network
Pikosky.sk 2024 redakcia@pikosky.sk